Ruccanj ki Szaúd-Arábiába 5 napra 82.000 Ft-ból!

Fedezd fel Dammamban a hagyományok és a modernitás egyedülálló keverékét: lenyűgöző tengerpartok, gazdag kulturális örökség, nyüzsgő piacok és meleg vendégszeretet!

ÁR: 81.447 FT

október 4 – 8 (szerda-vasárnap)

Budapest ⇄ Dammam

Wizzair tagsági nélkül: 20.047 Ft/fő

Megfizethető szállás

La Rive Hotels & Suites ⭐⭐⭐ 4 éjszaka 61.400 Ft

„Jót jó áron” szállások

Novotel Dammam Business Park ⭐⭐⭐⭐ 4 éjszaka 93.800 Ft

Nekem nem ezek árak jönnek ki! Miért?

Miért látogassunk Dammamba?

  1. Káprázatos tengerpartok: Dammam a Perzsa-öböl mentén fekvő gyönyörű strandjairól ismert, amelyek kikapcsolódást és vízi sportokat kínálnak.
  2. Kulturális örökség: Fedezd fel a gazdag szaúdi kultúrát a múzeumok, a hagyományos építészet és a helyi piacok segítségével.
  3. Korallsziget: Látogass el a közeli Korallszigetre, ahol sznorkelezhetsz és búvárkodhatsz, hogy szemtanúja legyél a vibráló tengeri élővilágnak.
  4. Half Moon Bay: A családok kedvelt célpontja, ahol piknikezésre, úszásra és a festői kilátás élvezésére nyílik lehetőség.
  5. Vásárlási élmény: A modern bevásárlóközpontoktól a hagyományos szúkokig, a dammami vásárlás a régi és az új keverékét kínálja.
  6. Konyha: Kóstold meg a helyi ízeket a hagyományos szaúdi ételeken és a városban elérhető nemzetközi konyhán keresztül.
  7. Közelség más városokhoz: Dammam elhelyezkedése miatt kényelmes kiindulópont a keleti tartomány más jelentős városainak felfedezéséhez.
  8. Üzleti lehetőségek: A keleti tartomány fővárosaként Dammam az ipar és a kereskedelem központja, amely vonzza az üzleti utazókat.
  9. Horgászat és vízi tevékenységek: Élvezd a horgásztúrákat és a különböző vízi tevékenységeket, mint a jet-ski és a csónakázás.
  10. Parkok és zöldterületek: Látogass el a város parkjaiba és kertjeibe, ahol békésen elvonulhatsz, például a King Fahd Parkba, Szaúd-Arábia legnagyobb parkjába.
Dammam

Mi nem egy utazási iroda vagyunk, csak olyas valakik, akik szeretnek utazni, persze minél olcsóbban, ezért keresgélünk. Ha találunk valami tuti ajánlatot az pedig megosztjuk veletek. Persze az árak folyamatosan változnak, így amit itt találsz az a megosztás időpontjára vonatkozik.

Imre blog utazó

Imre

Szia, Imre vagyok! Idegenforgalmi tanulmányokat folytatok, és már bejártam Európa nagy részét, Ázsia egy részét és az USA-t. Minden egyes utazás során egyedi meglátásokat és történeteket gyűjtök. Remélem, te is megosztasz velem néhány utazási történetet! Fedezzük fel együtt ezt a gyönyörű világot!